Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


Konu: İstatistik Formları Revizyonu

Bilindiği üzere Genel Müdürlüğümüz istatistik verilerini sağlık kurum/kuruluşlarından çeşitli formlar aracılığı ile toplamaktadır.

Bu Formlar içinde, TSİM aracılığıyla üç ayda bir toplanan Hastalık İstatistik Formu (Form 53), Hasta ve Yatak İzleme formu (Form 56), Laboratuvar çalışmaları formu (Form 57), Ağız Diş Sağlığı Çalışmaları formu (Form 58) ve Kan Çalışmaları formu (Form 113-aylık); aylık olarak Bakanlığımız web uygulamaları aracılığıyla toplanan Hastane Bilgi Formu, Özel Tıp ve Dal Merkezleri Bilgi Formu, Özel Poliklinik Bilgi Formu, İlçe Hastaneleri Bilgi Formu ve Ağız Diş Sağlığı Bilgi Formu ile Genel Müdürlüğümüz web sitesinden üç aylık toplanan Yoğun Bakım Bilgi Formu ve aylık toplanan Evde Sağlık Bilgi Formları da bulunmaktadır.