Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

Genel Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen denetimlerde oluşturulan denetleme heyeti üyeleri, 27.01.2013 tarih ve 52217814/46 sayılı “Havacılık İşletmeleri Denetimlerine İlişkin Uygulama Esasları Talimatı (SHT Denetim Reziyon-1) ’in 7nci maddesinin 2nci fıkrası;

“Denetleme heyeti, bir heyet başkanı ile yeter sayıda teknik denetçiler ve/veya teknik denetçi adaylarından oluşur. Heyet başkanı teknik denetçi olup, heyet asgari iki kişiden oluşur. Gerek duyulduğunda denetimde bulunmasında fayda görülen yeterli sayıda diğer personel de denetim heyetinde yer alabilir.” hükmünü amirdir.