Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı

Gelir Kanunları Usul Grup Müdürlüğü

Sayı: 11395140-105[VUK1-22106]-E.322843

Konu: Mobilya aksesuarları üretimi yapan firmanın kalite test laboratuvarına aldığı ölçüm cihazlarının amortisman oranı hk.

İlgide kayıtlı özelge talep formunuzda, firmanızın mobilya aksesuarları üretimi yapmakta olduğu ve firmanız bünyesinde kalite test laboratuvarı kurulduğu belirtilerek, burada kullanılmak üzere alınan ölçüm cihazlarının (kameralı optik ölçüm cihazı, renk ölçüm cihazı) faydalı ömrü ile amortisman oranı hususunda Başkanlığımız görüşü talep edilmektedir.