Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı

Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürlüğü

Sayı: 16700543-130[17-515-279]-E.9679

Konu: KDV istisnası

İlgide kayıtlı talep formunuzda; firmanızın bisküvi, çikolata ve gofret üretimi ile iştigal ettiği, bu ürünlerin üretiminde ana hammadde olarak kakao, bitkisel yağ, şeker, un, süttozu kullanıldığı, üretilen ve satıştan iade olan ürünlerden standart dışı ürünler ile kalite sorunu ve son kullanım tarihi yaklaşmış olanların, yem fabrikalarına hayvan yemi imalatında kullanılmak üzere tamamlayıcı hayvan yemi olarak satışının gerçekleştirildiği, yem fabrikasının teslim aldığı bu ürünleri hayvan yemi imalatında kullanmakta olduğu belirtilerek, bu kapsamda firmanızın, yem imalatında hammadde olarak kullanılmak üzere yem fabrikalarına yaptığı mamul teslimleri için KDV istisnası uygulanıp uygulanamayacağı hususunda bilgi talep edilmektedir.