Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


T.C. KARABÜK VALİLİĞİ

Defterdarlık Gelir Müdürlüğü

Sayı: 35831311-010-11005

Konu: Unvan Değişikliği

İlgide kayıtlı özelge talep formunuzda, şirketinizin yapı denetim kuruluşu olarak faaliyette bulunduğu ve 23/1/2017 tarihine kadar "… Yapı Denetim Limited Şirketi" unvanını kullandığı, bu tarihten sonra ise "… İnşaat Taah. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" unvanı ile faaliyetine devam ettiği belirtilerek, şirketinizin 23/1/2017 tarihinden önce sunduğu hizmetlere ait hakediş taleplerine ilişkin belge düzeni ile bu tarihten önce şirketinizin sunmuş olduğu ve faturalarını düzenlediği hizmetlere ilişkin inşaat sahiplerinin yapı denetim hizmet bedellerini Muhasebe Müdürlüklerine yatırmamaları nedeniyle tahsil edemediğiniz hakediş bedellerinin kurum kazancınıza ne şekilde dahil edileceği hususunda Defterdarlığımız görüşü talep edilmektedir.