Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


T.C. KARABÜK VALİLİĞİ

Defterdarlık Gelir Müdürlüğü

Konu: Sol Kalça Hareket Kısıtlığı, Sol Alt Ekstremite Kısalık, Sol Uyluk Üstü Çene Fraktürü Durumunda Kanunun (7/2-c) Uygulamasından Yararlanıp Yararlanmayacağı Hk.

İlgide kayıtlı özelge talep formu ve eklerinin incelenmesinden, … Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından adınıza düzenlenen … tarihli ve … numaralı sağlık kurulu raporunda "Sol kalça hareket kısıtlılığı, sol alt exremite kısalık, sol alt exremite çap farkı" teşhisinin, … tarihli … numaralı engelli sağlık kurulu raporunda da "Sol kalça hareket kısıtlılığı, sol alt exremite kısalık, sol uyluk üstü çene fraktürü" teşhisi ve %19 engel oranının yer aldığı, söz konusu engellilik durumunuz itibarıyla ilk iktisabını yapacağınız araç için 4760 sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununun (7/2-c) maddesinde düzenlenen malul veya engellilere ilişkin istisna uygulamasından yararlanıp yararlanamayacağınız hususunda Defterdarlığımız görüşünün talep edildiği anlaşılmaktadır.