Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


İlgide kayıtlı özelge talep formunun ve eklerinin incelenmesinden, şirketinizin ……………. Vergi Dairesi Müdürlüğünün …………. vergi kimlik numaralı mükellefi olduğu, ……………………………………………….…….. Komutanlığı tarafından ÖTV Kanununa ekli (I) sayılı listenin (B) cetvelinde yer alan 2707.30.00.00.00 G.T.İ.P. numaralı "Ksilol (Ksilen)" ve 3814.00 G.T.İ.P. numaralı ticari hayatta "tiner" ismiyle bilinen malların temini için yapılan ihaleyi ………. Vergi Dairesi Müdürlüğünün …………….. vergi kimlik numaralı ……………………………Şti.'nin kazandığı ve bu şirketin ÖTV Kanununda yer alan askeri amaçlı istisna kapsamında bahsi geçen Komutanlığa teslim etmek üzere "tiner" isimli malı şirketinizden ÖTV'siz satın almak istediği belirtilerek, ÖTV (I) sayılı liste bakımından mükellefiyeti bulunmayan söz konusu şirkete yapılan teslimlerde ÖTV'siz fatura düzenlenip düzenlenemeyeceği hususunda Başkanlığımız görüşünün talep edildiği anlaşılmaktadır.