Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

 İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

(Mükellef Hizmetleri Katma Değer Vergisi Grup Müdürlüğü)

Sayı: 39044742-ÖTV 01.MADDE GENEL-949

02/07/2013

Konu: 8711.90.90.00.00 G.T.İ.P'de yer alan elektrikli motosikletin ÖTV oranı hakkında.

İlgi kayıtlı özelge talep formunda, firmanız tarafından ithal edilerek Türkiye çapında pazarlamasını yapacağınız elektrik enerjisi ile çalışan motorsikletlerin teknik detaylarının tespiti amacı ile ... müracaat edilerek teknik rapor alındığı, ayrıca ... müracaat edilerek aracın tarifesinin belirlenmesinin istendiği, bunun üzerine bahse konu aracın gümrük tarife istatistik pozisyon numarasının 8711.90.90.00.00 olarak belirlendiği belirtilerek, söz konusu aracın tüketicilere satışında uygulanacak özel tüketim vergisi oranının ne olacağı hakkında görüş talebinde bulunulmuştur.