Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

 İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Mükellef Hizmetleri Katma Değer Vergisi Grup Müdürlüğü

Sayı: 39044742-ÖTV15-1418

23/05/2014

Konu: Çift kabin kamyonetin kasa kısmının kabinle kapatılarak tadil edilmesinin ÖTV farkı oluşturup oluşturmayacağı

İlgide kayıtlı özelge talep formu ve eklerinin incelenmesinden, 6/12/2011 tarihinde ilk iktisabı yapılan .... marka .... .... tipi (4x4) çift kabin açık kasa kamyonet üzerine 19/6/2013 tarihinde fiber kasa montajı yapıldığından bahisle, bu işleme ilişkin ek ÖTV beyanı ve ödemesi yapılmasının gerekip gerekmediği hususunda Başkanlığımız görüşünün talep edildiği anlaşılmaktadır.