Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


T.C.KÜTAHYA VALİLİĞİ

Defterdarlık Defterdarlık Gelir Müdürlüğü

Konu: KDV Muafiyeti

İlgi: 23.07.2019 tarih ve 52283 kayıt sayılı özelge talep formunuz.

İlgide kayıtlı özelge talep formu ve eklerinin incelenmesinden, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında Belediye Başkanlığınız ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında 2/12/2014 tarihinde imzalanan Protokol kapsamında Kütahya İli …… Mah. …..ada …. parsel, …..ada…. parsel, …. Ada…. parsel, …. ada … parsel, ….. ada ….. parsel üzerinde "……. Konutları"nın (…. adet mesken+…. adet işyeri) Belediyenizin özkaynakları ile yapılarak %98'inin tamamlandığı ve satış aşamasına gelindiği belirtilerek söz konusu taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre sözleşme karşılığı hak sahiplerine tesliminde ve açık artırma yoluyla satışı durumunda uygulanması gereken KDV mevzuatı hakkında Defterdarlığımız görüşü talep edilmektedir.