Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

ESKİŞEHİR VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

GELİR KANUNLARI GRUP MÜDÜRLÜĞÜ

Konu: Fatura Düzenleme Tarihi

İlgide kayıtlı özelge talep formunuzda, şirketinizin ... Kurumu (...)'na proje sunan yatırımcılara (faydalanıcılara) danışma hizmeti verdiği, yatırımcılar için iş planı ve teknik proje hazırladığı, bu kapsamda verilen hizmetler tamamlandığında fatura düzenlendiği ve faydalanıcıya teslim edildiği, faydalanıcının verilen faturayı ...'ya teslim ettiği ve ... ile imzaladığı sözleşme kapsamında karşılıksız destek aldığı, faydalanıcı ile yaptığınız sözleşme gereği iş planının hazırlanmasına ilişkin hizmetin, ...'nın faydalanıcıyı AT Sözleşmesine davet ettiği tarih itibariyle tamamlandığı ve teslim edildiği, faturanın da en geç ...'nın faydalanıcıyı sözleşmeye davet ettiği tarih itibariyle düzenlendiği, ancak ... iş planının hazırlanmasına ilişkin düzenlediğiniz fatura tarihinin, en geç faydalanıcının ...'ya başvuru tarihinden itibaren 7 gün içinde düzenlenmesi gerektiğini ileri sürdüğü ve düzenlediğiniz faturanın kabul edilmediği, iş planının hazırlanmasına ilişkin hizmetinizin karşılığı düzenlemeniz gereken faturanın hangi tarihe kadar düzenlenmesi gerektiği ve fatura bedelinin ...'nın uygun bulduğu tutar üzerinden düzenlenip düzenlenmeyeceği hususunda Başkanlığımız görüşü talep edilmektedir.