Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

İZMİR VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

(Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü)

Konu: Sevk İrsaliyesi.

İlgi (a)'da kayıtlı özelge talep formunuzda yer alan hususlarla ilgili olarak ilgi (b)'de kayıtlı yazımızla tarafınıza görüş tayin edilmiştir.

Bu kez aynı konu ile ilgili olarak Başkanlığımıza verilen ilgi (c)'de kayıtlı özelge talep formunuzda; ... A.Ş. ile yaptığınız iş sözleşmesi çerçevesinde ... servis ve bakım hizmetleri için bedelsiz parça değişimi yaptığınız; servis araçlarınızda müdahalenin yapılabilmesi için gerekli olan standart ekipman ve parçalar ile arızanın niteliğine uygun ... A.Ş. tarafından ithal edilerek firmanıza teslim edilen ... ‘nın yedek parçaları, arızalı ... ve parçalarının bulundurulduğu belirtilerek, bu malzemeler için sevk irsaliyesi düzenlenip düzenlenmeyeceği hususunda Başkanlığımızın görüşü istenilmektedir.