Printing Options: PDF - Save / print (WORD)
Display setting:
Hide article links (suitable for copying the text)

First version

LEXI size zaman kazandırır. Sonuç analizi, doküman asistanı ve araştırma modlarıyla LEXPERA içeriğine erişiminizi kolaylaştırır.
This document is published in different source than the Official Gazette. Consolidated text can be prepared as the related source is updated.

You only have rights to document if you have Standart, Profesyonel or Profesyonel + package.

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

İZMİR VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

(Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü)

Konu: ... Belediyesi ile yapılan süt tedarik sözleşmesine istinaden ayni yardım amaçlı süt teslimlerinde sevk irsaliyesi düzenlenip düzenlenmeyeceği.

İlgide kayıtlı özelge talep formunuzda, ... Belediyesi ile yapılan süt tedarik sözleşmesine istinaden belediye deposuna kendi araçlarınızla süt tesliminde bulunduğunuz, aynı sözleşme uyarınca taşıma ve teslim sorumluluğunu üstlenerek araçta bir belediye personelinin bulunması şartıyla kendi araçlarınız ve personeliniz ile belediyenin belirlediği adreslere ayni yardım amaçlı süt dağıttığınızı belirterek, dağıtımı yapılan sütler için kooperatifinizin sevk irsaliyesi düzenleme zorunluluğunun bulunup bulunmadığı hususunda Başkanlığımız görüşü istenilmektedir.