Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

ANTALYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

(Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü)

Konu: İhale yoluyla alınan ormanda fidan dikimi ve temizlik işleri için her ihale dosyası için şube kaydının yapılıp yapılmayacağı

İlgide kayıtlı özelge talep formunun incelenmesinden, ... Vergi Dairesi Müdürlüğünün ... vergi kimlik numarasında kayıtlı mükellefi olduğunuz, işçilikli ihale alıp ormanda fidan dikimi, çapalama ve orman temizliği gibi işler yaptığınız, merkez işyeri adresi olarak ev adresinizi gösterdiğiniz, çalışacağınız yer hangi vergi dairesi sınırları içindeyse ilgili vergi dairesine bilgi verdiğiniz, ancak tüm yükümlülüklerinizi merkezinizin bağlı bulunduğu yer vergi dairesinde yerine getirdiğinizden bahisle çalışma alanları farklı vergi dairelerinde olan ihaleler dolayısıyla ilgili vergi dairelerinde ayrı ayrı şube açılışı yapılmasının gerekip gerekmediği hususunda özelge talebinde bulunduğunuz anlaşılmıştır.