Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


İlgide kayıtlı özelge talep formunuz ile veteriner hekimlik ve veteriner ilaçları alım-satımı işleri yaptığınız, veteriner hekimlik faaliyetinden dolayı serbest meslek kazancı, veteriner ilaçlarından dolayı da ticari kazanç sahibi olarak vergilendirildiğiniz, serbest meslek faaliyetinizle ilgili olarak işletmenizin aktifinde kayıtlı …… plakalı aracınız ile …. ili sınırları içerisinde hayvan sağlığına ve üremesine yönelik hizmet verdiğiniz, söz konusu aracın içerisinde suni tohumların korunması için sıvı azot tankı bulunduğu, firmalardan almış olduğunuz suni tohumların direk bu tankın içerisine konulduğu, bu durumda ayrıca sevk irsaliyesi düzenleyip düzenlemeyeceğiniz ile ticari kazancınızın stoklarında bulunan ilaç, serum, aşı vb. malzemelerinin ticari amaçlı alım satıma konu olmayan serbest meslek faaliyetinizi sürdürebilmek için zorunlu olarak kullandığınız bu malzemeleri …… plakalı aracınıza işyerinizden aldığınız zaman belge düzeninin nasıl olacağı, bu malzemeler için ticari kazancınızdan serbest meslek kazancına geçişteki belge düzeni ve muhasebe işlerinin nasıl olacağı hakkında Başkanlığımız görüşü talep edilmektedir.