Bilindiği gibi, Katma Değer Vergisi Mükelleflerinin Ödeme Kaydedici Cihazları Kullanmaları Mecburiyeti Hakkında 3100 sayılı Kanunun 1. maddesinin 3. fıkrası ile Bakanlığımıza tanınan yetkiye dayanılarak, ..... Odaları Birliğinin üyelerine yaptığı gübre, ilaç, tarımsal alet ve makina gibi satışları, üretim girdisi niteliğinde olması nedeniyle ödeme kaydedici cihaz kullanma mecburiyetinin dışında bırakılmıştır.
Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.
Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.
T.C.
MALİYE BAKANLIĞI
Gelirler Genel Müdürlüğü
ANKARA VALİLİĞİ
(Defterdarlık : Usul Gelir Müdürlüğüne)
KONU : Ziraat Odaları Birliğinin, üyelerine yaptıkları satışların üretim girdisi niteliğinde olduğundan, Ö.K.C. kullanma mecburiyetinin bulunup bulunmadığı hk.
İLGİ : 09.12.1999 gün ve B.07.0.4.DEF.0.06.14/1999-33001-27/6788 sayılı yazınız.