........................ Belediye Başkanlığından alınan örneği ekli 6.6.2000 gün ve 08.08.01/2847 sayılı yazıda, yeni açılan oyun ve eğlence amaçlı olarak faaliyet gösteren ve ruhsatlarında İnternet-Cafe yazılı yerlerden eğlence vergisi alınıp alınmayacağı konusunda tereddüte düşüldüğü belirtilerek, konu hakkında Bakanlığımız görüşü sorulmaktadır.
Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.
Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.
T.C.
MALİYE BAKANLIĞI
Gelirler Genel Müdürlüğü
SAYI: B.07.0.GEL.0.66/6624-64
KONU: Oyun ve eğlence amaçlı olarak faaliyet gösteren ve ruhsatlarında İnternet-Cafe yazılı yerlerden eğlence vergisi alınıp alınmayacağıı hk.