Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. MALİYE BAKANLIĞI

Gelirler Genel Müdürlüğü

SAYI: B.07.0.GEL.0.66/6624-84

...................... BAKANLIĞINA

........... Belediye Başkanlığı tarafından Bakanlığımıza gönderilen 11.08.2003 tarih ve 259 sayılı yazı ve ekleri ilişikte gönderilmiştir.

Söz konusu yazıda, Mülkiye Müfettişi ............... tarafından düzenlenen 16.5.2003 tarihli Özel Teftiş Layihasında belediye sınırları dahilinde bulunan plajlardan 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunun 17 inci maddesi gereğince eğlence vergisi alınması gerektiği hususuna yer verildiği belirtilerek, plajları işletenlerden eğlence vergisi alınıp alınamayacağının bildirilmesi istenilmektedir.