Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

LEXI size zaman kazandırır. Sonuç analizi, doküman asistanı ve araştırma modlarıyla LEXPERA içeriğine erişiminizi kolaylaştırır.
Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. MALİYE BAKANLIĞI

Gelir İdaresi Başkanlığı 

SAYI: B.07.1.GİB.0.66/6623-84/25762

............ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA     

İLGİ:................

İlgide kayıtlı yazınızda, ilan ve reklam vergisinin uygulanmasıyla ilgili olarak, ışıksız levha ve yazılar için uygulanan 1/2 metrekare muafiyetin bir işyerinde bulunan birden çok levhanın her biri için mi yoksa sadece birisi için mi uygulanacağı, bir yıldan fazla kalacak ilan ve reklamlar için her yıl beyanname verilip verilmeyeceği, akaryakıt istasyonlarında bayisi oldukları firmanın levha ve bayrakları için vergiyi ana bayi mi yoksa satıcı bayilerin mi ödeyeceği hususunda tereddüte düşüldüğü belirtilerek, konu hakkında Başkanlığımız görüşü sorulmaktadır.