Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

ESKİŞEHİR VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Mükellef Hizmetleri ve Usul Müdürlüğü

Sayı: B.07.1.GİB.4.26.15.02-ÖKC-65-2-33

Konu: ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZ KULLANIMI

İlgide kayıtlı özelge talep formunda, ... Vergi Dairesi Müdürlüğünün ... vergi kimlik numarasında kayıtlı mükellefi olduğunuz, yangın tüpü satışı işi ile iştigal ettiğiniz ve Belediyelerce söz konusu tüplerin ruhsatlarının verilmesi sırasında, fatura aranması ve yangın tüplerinin seri numaralarının satış faturasının üzerine yazılmak suretiyle bu faturaların garanti belgesi olarak kullanılması nedeniyle tüm satışlarınızda fatura düzenlediğiniz belirtilerek, ödeme kaydedici cihaz kullanma mecburiyetinizin olup olmadığı konusunda görüş talep edilmektedir.