Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

LEXI size zaman kazandırır. Sonuç analizi, doküman asistanı ve araştırma modlarıyla LEXPERA içeriğine erişiminizi kolaylaştırır.
Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

KONYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Mükellef Hizmetleri Gelir Grup Müdürlüğü

(Diğer Vergiler ve Anlaşmalar Uygulama Müdürlüğü)

SayıB.07.1.GİB.4.42.16.02-KDV-2/151-116

30/12/2011

KonuÜniversiteye yapılacak kira ödemelerinde KDV

İlgide kayıtlı yazınızda, Üniversitenize ait gayrimenkullerin kiraya verilmesi işleminde ödenecek KDV nin taraflardan hangisine ait olacağı ile kiracılar tarafından sorumlu sıfatıyla beyan edilip ödenecek katma değer vergisinin Üniversitenize ödenecek olan kira bedellerinden mahsup edilip edilmeyeceğinin bildirilmesi istenmektedir.