Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

LEXI size zaman kazandırır. Sonuç analizi, doküman asistanı ve araştırma modlarıyla LEXPERA içeriğine erişiminizi kolaylaştırır.
Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ

Defterdarlık Gelir Müdürlüğü

Sayı: 63611781-130[9-2015/28]-31

Konu: Mermerin fason kesimi için KDV tevkifatı uygulanıp uygulanmayacağı.

İlgide kayıtlı özelge talep formunda, mermer fabrikasında satın aldığınız mermer ve blok molozları ebatlayıp işlendikten sonra satışını yaptığınız, talep olması halinde blok mermer ve molozunu veren firmalara fason mermer kesim işi yaptığınız belirtilerek, fason olarak yaptığınız mermer kesim işinde katma değer vergisi (KDV) tevkifatı uygulanıp uygulanmayacağı hususunda Defterdarlığımız görüşü talep edilmektedir.