Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

LEXI size zaman kazandırır. Sonuç analizi, doküman asistanı ve araştırma modlarıyla LEXPERA içeriğine erişiminizi kolaylaştırır.
Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T. C.

MALİYE BAKANLIĞI

Gelirler Genel Müdürlüğü

 .......... VALİLİĞİNE

(Defterdarlık:.... Müdürlüğü)

İLGİ: a) ..... gün ve ....sayılı,

b) ....... gün ve .....sayılı yazılarınız.

İlgi (a)'da kayıtlı yazınız ekinde alınan 18.11.2002 gün ve 6986 sayılı müktezanızda, bir parsele birden fazla kişinin müştereken sahip olması halinde sahiplerin her biri için asgari harç miktarının aranmıyacağı belirtilmiş ise de, ilgi (b)'de kayıtlı yazınız ekinde alınan Samsun Tapu ve Kadastro X. Bölge Müdürlüğünün 3 0.9.2002 tarih ve 801 sayılı yazısında belirtilen hususla ilgili olarak yapılacak işlem konusunda tereddüt edildiğinden Bakanlığımız görüşünün istenildiği anlaşılmaktadır.