Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

Manisa Defterdarlığı

Gelir Kanunları Grup Müdürlüğü

Konu: Tavuk pişirme hizmetinde KDV oranı

İlgi       : ….. tarih ve ….. kayıt sayılı özelge talep formunuz.

 İlgide kayıtlı özelge talep formu ve eklerinin incelenmesinden; "Çiğ Tavuk Satışı ve Kilo ile Pişirme" ruhsatıyla faaliyet gösterdiğiniz işletmenizde masa, sandalye vb. yeme içme hizmeti sunulan alanların bulunmadığı belirtilerek, işyerinizde yaptığınız çiğ tavuk ve mangalda pişirme hizmeti vererek gerçekleştirdiğiniz paket tavuk satışında uygulanması gereken katma değer vergisi (KDV) oranı hakkında görüş talep edildiği anlaşılmaktadır.