Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.


KISIM 1

GENEL HÜKÜMLER

Amaç

MADDE 1

Bu Yönerge T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı (Bundan böyle Bakanlık olarak geçecektir) Personeline, çalışma günlerinde öğle yemeği verilmesine ilişkin prensip usul ve işlemler ile gerekli malzemenin satın alınmasında ilgili mevzuata uyulması, sağlık kurallarına uygun olarak saklanması, kullanılması ve bunlarla ilgili mali işlerin yürütülmesi, yemekhane yönetimi ile diğer görevlilerin, görev ve sorumluluklarını belirlemektir.