Görüntüleme Ayarları:
Sözleşme, dilekçe ve yazışma örnekleri genel fikir vermek üzere oluşturulmuş örnek belgeler olup, ihtiyacınıza ve güncel mevzuata uygunlukları konusunda Lexpera’nın herhangi bir taahhüdü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

...............yılı ..............ayının ....................günü .../....../........

Aşağıda mühür ve imzası bulunan ........................Noteri ............ dairemde görev yaparken yanıma gelen ve ibraz ettiği ......................nüfus idaresinden verilmiş ............./.........../........ tarih ve ..............numaralı fotoğraflı/fotoğrafsız nüfus cüzdanına göre ..................ili .................ilçesi .......................köyü/mahallesinden ....................No.lu hanede kayıtlı ..........................oğlu/kızı ................tarihinde ..................... doğma ve halen .................ili ......................ilçesi ......................köyü/mahallesinde ...........No.lu evde oturduğunu söyleyen ..................................bana başvurarak düzenleme şeklinde bir ..............................düzenlenmesini istedi. Yanında gelen ve ibraz ettiği ...........................nüfus dairesinden verilmiş ......................tarih ve .............numaralı nüfus cüzdanına göre ...................ili ................. ilçesi ...............köyü/mahallesinden ..........No.lu hanede kayıtlı ................oğlu/kızı ..................tarihinde ..................doğma ve halen .................ili ...........................ilçesi ................köyü/mahallesinde .........numaralı evde oturan ..............ile ibraz ettiği .........................nüfus cüzdanına göre ..................ili ................ilçesi ..............No.lu hanede kayıtlı ...................oğlu/kızı .................tarihinde .............doğma ve halen .................ili ................ilçesi ..............köyü/mahallesinde ..............numaralı evde oturan ......................da tanık olarak geldiklerini söylediler. Kendilerinin tanıklığa engel bir halleri olmadığı gibi ilgililerin de işlemi yapma yeteneğinin bulunduğunu gördüm ve ilgilinin nüfusta yazılı kişi olduğunu tanıkların beyanlarından anladım ilgili tanıkların yanında.