Toplam: 958
gerçekleştirilen yerlerde firmaların gıda güvenliği önlemlerinden taviz vermemeleri gerektiği, bunun için alınması gereken başlıca tedbirin ise hijyen tedbirleri olduğu, ihale konusu hizmetin de yemek alımı hizmeti olduğu, bu noktada Giresun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile mutfak ve gıda güvenliğinin amaçlandığı, bu kapsamda sunulması istenen analiz raporlarının ihale ilan tarihinden geriye dönük olacak şekilde sunulması talebinin, anılan amacı ... sağlığının güvenceye alınması için gereken en önemli hususların gıda güvenliği ve hijyen tedbirleri olduğu, ihale konusu işte kullanılacak mutfakta gıda
yerlerde hijyen ve kalite standartlarına uygun olarak gıda güvenliği önlemleri çerçevesinde sürekli bir biçimde üretim yapılmasının önem arz ettiği
kullanılamayacağı, c) Söz konusu istekliler tarafından yeterlik bilgileri tablosunda beyan edilen işletme kayıt belgesinin Gıda Güvenliği Bilgi Sisteminde kayıtlı
Sistemi (HACCP), İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (OHSAS), Bilgi Teknolojisi-Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO
-06-K-040002 kayıt numaralı işletme kayıt belgesi sunulduğu anlaşılmıştır. Tarım ve Orman Bakanlığının Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi internet sitesi
düşüşüne uğramaktadır. Ayrıca, yüksek güçlü cihazların çalıştırılamaması yangın riski ve gıda güvenliği sorunları doğurmaktadır. Bu hususlar telafisi
Turizm Yemek Gıda Güvenlik Hizmetleri İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı’nın teklifinin yeterlilik kriterlerini sağlamadığı gerekçesiyle teklifinin ... , 4) Beyan edilen işletme kayıt belgesinin Tarım Bakanlığının Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi’nde kayıtlı olmadığı, sistemden sorgulandığında belgenin ... . - Tim 1 Yemek Hizmetleri Gıda Temizlik San. ve Tic. A.Ş. - Özil Temizlik Turizm Yemek Gıda Güvenlik Hizmetleri İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İş ... Tic. A.Ş. - Özil Temizlik Turizm Yemek Gıda Güvenlik Hizmetleri İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı’nın pilot ortağı Savan Grup Gıda A.Ş.nin tek
istekliler tarafından yeterlik bilgileri tablosunda beyan edilen işletme kayıt belgelerinin Tarım Bakanlığına ait Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi’nde sistemde
sayfasında “ALABALIK” başlıklı bölümde “Balıklar alabalık cinsi olmalıdır, alabalık üretim tesislerinde üretilmiş, gıda güvenliğine uygun olmalıdır